Skip to main content

Om AE Stålmontage

AE Stålmontage er et af Danmarks førende entreprenør- og produktionsvirksomheder af specialiserede tag- og facadekonstruktioner.

Med opstart i 1978 har virksomheden udvidet sit speciale fra stål til alle former for tyndplademetaller i bl.a. aluminium, kobber og zink; og med eget produktionsværksted og top kvalificerede medarbejdere, sikrer vi med erfaring og ekspertise, et kvalitetsprodukt og et professionelt samarbejde fra den indledende projektering til produktion og montering på selve byggepladsen.

Læs mere

Introduktion

Hvem er vi og hvad kan vi?

Vi har gennem årene deltaget i mange spændende og forskelligartede projekter indenfor såvel den private som den offentlige sektor. De fleste af vores opgaver er udført i Danmark, men også på eksportmarkedet har vi haft succes med vores kvalitetsprodukter og gennemførte byggeservice. Vi er fleksible i vores organisation og arbejdsform og indstillet på at løse opgaverne under vidt forskellige samarbejds- og entrepriseformer.

Rådgivning i opstartsfasen er et naturligt led i vores koncept, når det gælder tyndpladekonstruktioner. De erfaringer, vi har høstet gennem mange års kvalitetsbyggeri, vil automatisk komme vores kunder til gode. Derfor vil vi også gerne tages med på råd allerede i planlægningsfasen af et byggeri, så vi får mulighed for at bidrage med relevant, brancherelateret vejledning til gavn for projektets optimale gennemførelse.

En fælles målsætning

Her hos AE Stålmontage tror vi på, at ekspertise opstår når kompetente medarbejdere arbejder i synergi med en fælles målsætning, så dit byggeprojekt er i trygge hænder fra start til slut. Du vil som kunde opleve dedikerede medarbejdere, som inddrager hinandens viden og ekspertise på tværs af afdelingerne for det mest optimale resultat. Fra ingeniøren på kontoret, til maskinmesteren i produktionen og montøren på byggepladsen.

Vi rådgiver altid ud fra teori såvel som praksis.

Og ved netop at holde kompetencerne in-house med et fast rutineret personale, styrker vi erfaringsgrundlaget og specialiseringen i vores felt, så vi med ro i maven kan sige ja til hver en udfordring. Om det er facader der skal valses i bølgende former, som hos Musikkens Hus i Aalborg, eller opsætning af skrå Kalzip-tage som ved Isbjerget i Aarhus, der krævede at montørerne først fik uddannelse i rappelling, eller om det er bæredygtigheden der er den absolutte prioritering, som stiller særlige krav til valg af materiale og leverandører.

Uanset udfordringen – så finder vi løsningen! (Og vi trives med det)

Innovation og kreativitet i højsædet

Hos AE Stålmontage har vi en vision om at blive branchens foretrukne samarbejdspartner, når tyndplader skal anvendes til tag- og facadeløsninger i moderne nybyggeri og renovering.

Vi ønsker at udbrede kendskabet og brugen af tyndplader i moderne arkitektur samt bidrage til fremtidens byggeri på forsvarlig vis med respekt for miljø og mennesker.

Ekspertise er nøgleordet for os, når din vision skal realiseres.  Med en holistisk tilgang sikrer vi integritet i vores arbejde gennem et professionelt samarbejde fra den indledende rådgivning til den endelige montering og et unikt produkt af høj kvalitet tilpasset jeres vision, skabt under ansvarlige vilkår.

Vi har sat os i en position, som dem der går den ekstra mil. Hvor innovation og kreativitet kommer i højsæde og hvor tillid og ansvarlighed er fundamentet for et trygt og succesfuldt samarbejde. Vi ønsker at være i øjenhøjde med vores kunder, hvor åben og klar kommunikation baner vejen for det gode samarbejde på tværs af afdelinger og faser.

Gennemsigtighed og troværdighed

At udføre et arbejde af høj kvalitet er noget vi sætter en ære i.

For at sikre at dette opnås er kontrol og dokumentation et gennemgående tema i vores arbejdsmetoder. Med løbende kvalitetsstyring sikrer vi en ansvarlig arbejdsproces med gennemsigtighed og troværdighed, så vi altid er på forkant til at afværge eventuelle kvalitetsmæssige mangler; og vores medarbejdere bidrager trofast til overholdelse og konsekvent forbedring af vores arbejdsmetoder og kvalitetssikringssystem.

Kvalitet for os handler også om at overholde tidsplaner og imødekomme behovet for fleksibilitet ved både planlægning og udførelse, uden at gå på kompromis med kvaliteten i vores arbejde og produkt.

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge i de valg de foretager, derfor finder ”proof of concept” eller ”mock-ups” ofte sted ved større designudfordringer. Et udsnit af tag og/eller facaden bliver opstillet som en prøvemontage, så vores kunder visuelt får illustreret og verificeret deres koncept og dermed trygt kan gå videre til næste fase.

Vi brænder for vores fag og potentialet der ligger i anvendelsen af tyndplader. Derfor er vi også repræsenteret i bestyrelsen ved Tyndpladegruppen. Et branchefælleskab hvor vidensdeling og samarbejde er med til at styrke kvalitetsniveauet og skubbe til forskning og udvikling, så vi altid er på forkant med de nyeste produkter og metoder i branchen.

Ved kontinuerligt at holde sig opdateret på den nyeste viden og tendenser i byggebranchen i refleksion til egne erfaringer, skaber vi de bedste forudsætninger for at vejlede vores kunder og skabe produkter i topkvalitet.

50 Højtkvalificerede medarbejdere

Vi bestræber os på at drive en sund forretning med professionelle og kompetente medarbejdere, som vi ønsker at værne om. Ved at skabe et fundament for kollektivt ansvar hvor samarbejde og tillid styrker processen fra dialog til handling, ønsker vi at motivere til et naturligt engagement med respekt og anerkendelse for hinandens kompetencer og vores fælles indsats. Det tror vi på skaber arbejdsglæde og sammenhold i organisationen.

Virksomheden råder i dag over en stab på 50 højtkvalificerede medarbejdere samt fuldt tidssvarende produktions- og værkstedsudstyr. Vi fordeler os hhv. på kontoret, i produktionen og på byggepladserne rundt omkring i landet. Sikkerhed for vores personale er af højeste prioritet og medtænkes allerede i planlægningsfasen.

At drage ansvar for en fælles fremtid

En hver virksomhed der bidrager til byggesektoren, har et særligt medansvar ift. miljøet. Vi forsøger på bedste vis at mindske vores eget miljøaftryk. Derfor har vi solceller på taget, som producerer det meste af vores energiforbrug i produktionen og vores hjemmeside er hostet på servere af 100% grøn energi.

Håndtering af affald sker på forsvarlig vis, hvor alt vores overskydende materiale sorteres, ikke kun i metaltyper, men også i legeringstyper, og sendes til genanvendelse hvor det nedsmeltes og anvendes på ny.

Vi ønsker at være en del af løsningen. At nye byggerier indtænkes med omtanke for miljø og den cirkulære økonomi; så vores materialer kan yde deres formål og herefter tages ned og genanvendes, uden deponi.

Vi anerkender at ressourcerne er knappe og vi forholder os til den realitet, at udvinding af metaller særligt belaster vores klimaaftryk. Derfor er det enormt vigtigt for os at benytte troværdige- og samfundsansvarlige leverandører, som sætter klima i højsæde. Dem som gør sit ypperste for at benytte genanvendt materiale i sine produkter og producerer ved hjælp af vedvarende energi.

Ansvar og gennemsigtighed er nøgleord for os, når vi skal vejlede vores kunder i henhold til deres bæredygtige ambitionsniveau.

Troværdig og stabil samarbejdspartner

Igennem hele virksomhedens levetid har vi fokuseret på at være en troværdig og stabil samarbejdspartner; noget som vi i dag kan mærke på vores muligheder – og de tilfredse partnere, bygherrer og arkitekter som kommer tilbage, når de først engang har benyttet sig af vores knowhow og ekspertise.

Et udvalg af vores referencer

Referencer

Utzon Center, Aalborg

Lighthouse, Aarhus

Vendsyssel Teater, Hjørring

Vejledning i trygge rammer

Nu har du lært os lidt at kende. Skal vi høre lidt om dig og din vision?

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt. Vores rådgivere står altid klar med professionel vejledning til fordel for dig og dit byggeprojekt.

Læs mere om vores kompetencer og hvad vi kan hjælpe dig med.