Skip to main content

Kompetencer

Hos os tilbyder vi en 360° tilgang ved både at projektere, producere og montere. Det sikrer jer kompetent rådgivning og erfarne medarbejdere i hver en fase, for ikke at nævne et højteknologisk produktionsværksted så vi kan imødekomme et hvert behov.

Med mere end 45 års erfaring kommer stor viden og knowhow. Det medfører ekspertise og en alsidig portefølje, som vi kan være stolte af.

Rådgivning

Professional brancherelateret rådgivning skræddersyet jeres ideer og ambitioner.

Projektvurdering

Grundig vurdering af projektet for specialiserede anbefalinger og handlingsplaner.

Projektering

Forsvarlig projektstyring og behovsafdækning for udvikling af detaljerede tegninger, planer og indkøb.

Produktion

Fremstilling af kvalitetsprodukt på højteknologisk udstyr med omhyggelig pakning og forsendelse.

Montering

Behørig montering på byggepladsen af kompetente medarbejdere under optimale sikkerhedsforhold.

Materialer

Vi kender styrken af metal

Når det kommer til brugen af tyndplader, kan mulighederne synes endeløse, da metallerne er utroligt alsidige. Styrken og letheden, fleksibiliteten og de mange visuelle muligheder giver stor designfrihed til arkitekterne. Ikke to projekter er ens og hvert materialevalg skal tilpasses det rette metal og legeringstype samt overfladebehandling, alt efter miljømæssige-, økonomiske- og strukturelle forhold samt den ønskede æstetik. 
Klimaskærmen er ikke kun jeres bygnings beskyttelse mod vind og vejr, men det er også jeres redskab til at karakterisere bygningens identitet og arkitektoniske udtryk.  

Se materialer

Egen produktion

‘Costumization’

Med eget højteknologisk produktionsværksted, gør det os i stand til at fremstille og tilpasse alle tyndplader til jeres ønskede projekt. I udgangspunktet opererer vi ud fra systemer af kassetter og paneler i diverse formater, som kan fastsættes med synlige- eller skjulte fæstningsmetoder og med mulighed for opsætning nedefra og op eller oppefra og ned. 
Disse systemer kan vi ændre på eller skabe helt nye.

Vi er som producent specialiseret i at skabe produkter, som er tilpasset det enkelte projekt; og vi bestræber os på, at vores service og produkter altid udføres i høj kvalitet med fokus på innovation, bæredygtighed og customization. 

Metallerne

Bæredygtighed

Når vi taler om bæredygtighed, er der særligt kommet fokus på ressourceforbrug og genanvendelse. Et hvert moderne byggeri forholder sig således til nedrivningen, såvel som opførelsen. Her spiller metallerne en vigtig rolle for den cirkulære økonomi, da de ikke nedbrydes som organiske materialer, men kan nedsmeltes og genanvendes. Hermed bidrager de ikke til et affaldsproblem, men omdannes til et nyt formål. Det er recycling.  

Lær mere omkring metallernes plads i den cirkulære økonomi og hvordan vi forholder os til et bæredygtigt ansvar på egne vegne og iht. vores kundernes ambitionsniveau.  

Se bæredygtighed

SKAL VI HJÆLPE MED JERES NÆSTE BYGGEPROJEKT?

Vær med til at skabe fremtidens standarder for innovativt byggeri og få glæden af kompetente samarbejdspartnere i hele processen, som har fokus på jeres vision. 

Vil I høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer, så kontakt os endelig.