Skip to main content

Kompetencer

Montage

Fast stab af topkvalificerede rejsemontører

Når vores kvalitetsprodukt er færdigproduceret og klar til montering, står vores kyndige montører klar til at fæstne taget og/eller facaden til byggeriet. Vi har vores egen stab af topkvalificerede montører, så vi trygt kan stå inde for vores produkt fra produktion til færdigt byggeri. Ved at råde over en fast stab af rejsemontører sikrer vi, at erfaringsgrundlaget vokser og vidensdeling bliver en naturlig værdi, også på tværs af afdelinger, så vi altid kan udvikle os og vokse med den erfaring vi gør os.  

Certificerede Kalzip montører

I mange år har vi hos AE Stålmontage stået for salg og montage af Kalzip produkter. Et helt unikt tag- og/eller facadesystem i aluminium, som gør det muligt nemt at skabe innovative holdbare løsninger. Vi er stolte af vores certificering som Danmarks eneste anerkendte Kalzip montør – og det er vi, fordi vi med begejstring kan stå inde for deres produkt og den standard de sætter for kvalitet i løsning såvel som udfærdigelse.  

Læs mere

Sikkert fra A til B

Til et kvalitetsprodukt hører sig tilsvarende forsendelse. Vi pakker hvert et element med omhu, så vi sikrer de når frem til byggepladsen uden former for skader. Hvert projekt er forskelligt og hvor de fleste tag og facader transporteres som enkelte kassetter og paneler, har vi andre projekter hvor flere elementer samles ved produktionsadressen og transporteres i større sektioner. Vi tilpasser os den mest hensigtsmæssige løsning og sørger for logistikken er i orden, for det optimale rettidige flow af produkter til byggepladsen.  

Sikre forhold – Altid!

Sikkerhed og et godt arbejdsmiljø for vores personale er altid af høj prioritet og noget vi indtænker allerede i projekteringsfasen. Vores arbejdsmiljørepræsentant søger for, at alle hensyn indtænkes, så vi systematisk skaber et støttende og forebyggende arbejdsmiljø for vores ansatte. Det er vigtigt for os, at vores montører ikke udsættes for større risici end nødvendigt. Sikkerhedsforanstaltninger samt almen ryddelighed og brug af personlige værnemidler er derfor en integreret del vores hverdag på byggepladsen. Det er vores ønske, at hver en medarbejder føler sin sikkerhed varetaget i den daglige drift, som et grundlæggende fundament af fælles ansvarlighed for hinandens ve og vel. 

Skal vi hjælpe med
jeres næste byggeprojekt?

Vores rådgivere står altid klar med kompetent vejledning.
Har du visionen – har vi rammerne.