Skip to main content

Kompetencer

Projektering

Kompetent projektledelse 

Til hver en opgave tilknyttes en af vores kyndige projektledere og ingeniører, der sammen med arkitekten fastsætter kursen for realisering af byggeriets klimaskærm. På byggepladsen har vi en fast byggepladsleder, som har overblikket og slår slagets gang. Vores erfaring siger os, at god kommunikation er nøglen til det gode samarbejde.

Kontrollerede tidsplaner med løbende kvalitetssikring og ajourført økonomi samt kontinuerlige opdateringer til godkendelse, er vores måde at sikre gennemsigtighed, så alle parter føler sig trygge i den fremadskridende proces. 

Læs mere

Vores viden
Jeres styrke

Vi gør din vision bygbar 

Det er vores fornemmeste opgave at realisere visionen for jeres tag og/eller facade. Vi har mange års erfaring med at projektere diverse projekter, store som små, så de alle bliver bygbarer med et produkt af høj kvalitet.

Det er særligt vores erfaring med de mere komplekse byggerier, der har gjort os skarpe til at udtænke de unikke løsninger. Da vi både sidder med beregning, produktion og montering, opererer vi ud fra teori, såvel som praksis, som garant for kvalitetssikring i hvert et løsningsforslag.  

Det tekniske produktionsgrundlag 

Digitale værktøjer er en helt naturlig del af vores verden. Vi møder vores kunder på deres præmisser og vi er vant til at indgå i de IKT-aftaler og informationsniveauer, der gør sig gældende hos den pågældende bygherre. Vi anvender digitale værktøjer som bl.a. Revit og AutoCAD til detailprojektering og programmer som Inventor og Solid Edge, til optegning af det tekniske produktionsgrundlag.

BIM er efterhånden blevet et gennemgående værktøj ved større byggeri og noget vi selv gør brug af ved de mere komplekse sager. 3D modellering er et brugbart værktøj for overblik og visualisering, men det taler også sammen med vores højteknologiske produktionsværksted, så vi kan konstruere produkter der matcher ned til den mindste detalje.  

Skal vi hjælpe med
jeres næste byggeprojekt?

Vores rådgivere står altid klar med kompetent vejledning.
Har du visionen – har vi rammerne.