Kalzip
Kalzip

Profil

AE Stålmontage a/s er en velrenommeret virksomhed, som siden sin start i 1978 har beskæftiget sig med tag- og facadekonstruktioner. Virksomheden råder i dag over en stab på 50 højtkvalificerede medarbejdere samt fuldt tidssvarende produktions- og værkstedsudstyr.

AE Stålmontage a/s har specialiseret sig i tag- og facadekonstruktioner med alle former for tyndplader i aluminium, stål, kobber og zink.
Ved udelukkende at beskæftige os med byggeri i sådanne materialer, har vi opnået en ekspertise og en erfaring, der placerer virksomheden som en værdifuld samarbejdspartner, når elegante og holdbare metalbeklædninger skal være med til at karakterisere de udvendige rammer af et byggeri, stort som småt.

AE stålmontage a/s har deltaget i mange spændende og forskelligartede projekter indenfor såvel den private som den offentlige sektor. Vi har udført de fleste af vore opgaver i Danmark, men også på eksportmarkedet har vi haft succes med vore kvalitetsprodukter og gennemførte byggeservice.

Rådgivning i opstartsfasen er et naturligt led i vor koncept, når det gælder tyndpladekonstruktioner. De erfaringer, vi har høstet gennem mange års kvalitetsbyggeri, vil automatisk komme vore kunder til gode.
Derfor vil vi også gerne tages med på råd allerede i planlægningsfasen af et byggeri, så vi får mulighed for at bidrage med relevant, brancherelateret vejledning til gavn for projektets optimale gennemførelse.

AE stålmontage a/s er meget fleksibel i sin organisation og arbejdsform. Vi er indstillet på at løse opgaverne under vidt forskellige samarbejds- og entrepriseformer.
Vi arbejder på et højt kvalitetsniveau, hvilket da også har fået en af de største aluminiumsproducenter og den førende rumgitterproducent i Europa til at foretrække AE Stålmontage a/s som forhandler og firmaets forlængede arm, når det gælder byggerier i Danmark på Færøerne og Grønland.
 
Igennem hele virksomhedens levetid har vi fokuseret på at være en troværdig og stabil samarbejdspartner  noget som vi i dag kan mærke på vore muligheder - og de tilfredse partnere, bygherrer og arkitekter som kommer tilbage, når de først engang har benyttet sig af vores knowhow og ekspertise.

På siden med vore referencer kan De se nogle af de projekter som AE Stålmontage a/s har deltaget i igennem de seneste år. 

Direkte link til referencerne.